carrousel.jpg

Op 14 januari opende Mind the Midgie het kalenderjaar 2018 met een spetterend optreden. Het was buitengewoon druk, waardoor niet iedereen een zitplaats kon vinden. Dat vinden wij erg vervelend. Maar het is en blijft toch een caféconcert, zoals men dat ook in Ierland kent. Hopelijk lukt het FolkClub Brielle binnenkort weer eens een concert in een theaterzaal te organiseren, zodat iedereen goed kan zitten.

Het bestuur van FolkClub Brielle heeft in de afgelopen periode niet stil gezeten. Het seizoen 2018-2019 is zo goed als rond. Er komt weer een rijke variatie aan bands en muziekstijlen. Wie kunnen wij in Brielle verwachten? Allereerst komt de Iers/Nederlandse groep 'Fiddle Case' naar Brielle. Daarna komen Marjolein Meijers, Tip Jar en de nieuwe Vlaamse groep Brisk. Ook de Groningse Itchey Fingers en The Lowland Paddies maken in 2019 hun opwachting. Alleen voor april wordt er nog gezocht naar een invulling.

In februari komt countrypopband Rivers  naar Brielle, gevolgd door de groep "De Vliering". De Rotterdamse band Red Herring sluit in haar nieuwe samenstelling het seizoen 2017-2018 af.


Achter het tabblad Programma staan alle groepen en bijzonderheden, zoals de aanvangstijd en de kaartverkoop. Ook zijn er ter kennismaking van alle artiesten YouTube-fragmenten op de website geplaatst.

Wij zijn te bereiken via ons nieuwe emailadres folkclubbrielle@outlook.com