carrousel.jpg

Op 11 maart zorgde Folkgroep Pekel voor een uitemate gezellige middag. Het aanwezige publiek genoot zichtbaar van de vrolijke klanken van Pekel en de humoristische aankondigingen van Peter Moree. Als tegenhanger van de Mattheus Passion stond de middag in het teken van de "Pekel Passion".

Het optreden van Red Herring is, vanwege een huiselijk ongelukje van een van de bandleden, geannuleerd. Er is hard gezocht naar een waardige vervanger. De keuze is gevallen op The Flavorics, ooit bekend onder de naam Cuata. The Flavorics brengen tijdloze popsongs met Caribisch sausje. The Flavorics sluiten het seizoen 2017-2018 af.

De programmering voor 2018-2019 is rond. Er komt weer een rijke variatie aan bands en muziekstijlen. Wie kunnen wij in Brielle verwachten? Allereerst komt de Iers/Nederlandse groep 'The Fiddle Case' naar Brielle. Daarna komen Marjolein Meijers, Tip Jar en de nieuwe Vlaamse groep Brisk. Het Groningse duo Itchey Fingers, The Lowland Paddies en De Vliering maken in 2019 hun opwachting.

Achter het tabblad Programma staan alle groepen en bijzonderheden, zoals de aanvangstijd en de kaartverkoop. Ook zijn er ter kennismaking van alle artiesten YouTube-fragmenten op de website geplaatst.

Wij zijn te bereiken via ons nieuwe emailadres folkclubbrielle@outlook.com